Podzimní festival chutí

Zastavte se vyzkoušet některou z našich podzimních zvěřinových specialit – paštika z kachních jater ve slaninovém kabátku, pomalu pečená špikovaná kýta z divočáka se šípkovou omáčkou, bramborové taštičky plněné uzeným kachním masem a další pochoutky.

 

„Gastronomické hody na Horní Bečvě v Beskydech“.

  • Lahodná paštika z kachních jater ve slaninovém kabátku s karamelizovanými jablíčky
  • Domácí zvěřinová klobáska s pikantní omáčkou z dýně, jablečným křenem
  • Pomalu pečená špikovaná kýta z divočáka se šípkovou omáčkou a bramborovými plackami opečenými na sádle
  • Bramborové taštičky plněné uzeným kachním masem
  • Zvěřinový guláš s opečenými bramborovými šiškami na másle

Všechna jídla pro vás připravuje tým kuchařů Hotelu Duo, který používá hlavně čerstvé suroviny od místních dodavatelů. Řadu specialit Hotelu Duo si vyrábíme sami. Vyzkoušejte například bezovou šťávu, bezovou a borůvkovou zmrzlinu, pampeliškový med, borůvkovou, jahodovou a dýňovou marmeládu, šalvějové a kopřivové pesto nebo uzené z naší vlastní udírny, zvěřinové klobásy a uzené pstruhy.

Vladimír Šmejkal a tým Hotelu DuoTento podzim jsme poprosili o spolupráci na vyladění sezónního menu Vladimíra Šmejkala, slavného kuchaře s mimořádným talentem a dlouholetou praxí.

Vladimír působil jako šéfkuchař restaurace Flambée, Hotelu Diplomat, Vily Elis i v řadě špičkových podniků v zahraničí, kde všude měli hosté šanci poznat jeho rukopis spočívající v používání sezónních a lokálních surovin v kombinaci s nejmodernějšími postupy z celého světa, ale i tradičními místními recepty.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť!
tým Hotelu Duo

teplota 1.7 °C