Sváteční menu

Oslavte s námi státní svátek Den vzniku samostatné československé republiky. Připravili jsme pro vás Sváteční menu, které si můžete vychutnat od pátku 28. října do neděle 30. října. 

Předkrm

  • Domácí paštika s mandlemi, brusinky, opečený toust ~ 85 Kč

Polévka

  • Sváteční vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou julienne ~ 49 Kč

Hlavní chody

  • Dýňové halušky s domácí uzenou slaninou a šalvějí ~ 140 Kč
  • Svatební svíčková s variací knedlíků ~ 180 Kč
  • Pikantní zvěřinový guláš, opékané bramborové šišky ~ 180 Kč

Pro děti a milovníky sladkého

  • Kynutý borůvkový knedlík s máslem a cukrem ~ 85 Kč
  • Kuřecí řízek, vařené brambory s máslem ~ 140 Kč

Speciality šéfkuchaře

  • Vídeňský telecí řízek “Groß und gut” s lehkým bramborovým salátem ~ 180 Kč
  • Konfitované kachní stehno, kysané zelí, variace knedlíků ~ 220 Kč

Enzo – Ristorante Italiano

  • Risotto Prince Crown Squash, 36 Parmesan ~ 180 Kč
    Italské krémové rizoto s grilovanou dýní a 36 měsíců zralým parmezánem
  • Trota grigliata alle erbe, insalata verde ~ 180 Kč
    Grilovaný pstruh s bylinkami, mix listových salátů

Dezert

  • Hafeřák (domácí borůvková buchta) ~ 59 Kč
  • Panna cotta ~ 59 Kč

Doporučená vína

  • Frankovka klaret, PS, polosuché, Bábiček a Vacenovský ~ 320 Kč / láhev | 48 Kč / dcl
  • Ryzlink vlašský, PS, suché, BM vinařství ~ 390 Kč / láhev | 48 Kč / dcl

Přijeďte s přáteli na oběd nebo večeři.
Dobrou chuť!

Těšíme se na vaši návštěvu.
Tým Hotelu Duo

teplota 16.9 °C