Publikováno

Sněžnice a běžky na Horní Bečvě

Podívejte se na krásnou fotogalerii z krátkého výšlapu na sněžnicích v okolí Hotelu Duo na Horní Bečvě a z projížďky na běžkách. Připomínáme, že sněžnice i běžky si můžete zapůjčit v naší půjčovně. Čtěte dále.

Během vašeho zimního pobytu si můžete parádně zalyžovat ve ski areálech na Horní Bečvě a okolí, ale také můžete využít naši půjčovnu sněžnic, běžek a dalšího sportovního vybavení a vyrazit na výšlap nebo projížďku.

Doporučujeme pobyt: Jarní prázdniny s dětmi ZDARMA! Období 3. února ~ 19. března.

Půjčovna vybavení

Během vašeho pobytu si můžete zapůjčit následující vybavení. Pro rezervaci a dohodnutí začátku zápůjčky kontaktujte prosím Recepci. Skupiny a firmy jsou také vítány.

  • 20 párů běžeckého vybavení ~ běžky a hole, boty různých velikostí, vč. bot pro děti od cca 12 let
  • 20 sněžnic ~ vhodné od cca 15 let
  • 20 párů holí pro nordic walking
  • nafukovací tuby a lopaty pro dovádění na sněhu

V rámci pobytu Jarní prázdniny a během animačního programu je zapůjčení vybavení zdarma!

Další zimní pobyty

Informace pro vás: Aktuální teplota a předpověď počasí na nejbližší období + naše webkamery

 

Připravili jsme pro vás

Běžecká stopa Horní Bečva

Hotel Duo a Ski areál Sachova studánka, za podpory obce Horní Bečva, připravili společně pro všechny běžkaře upravenou stopu pro klasický styl běhu na lyžích. Stáhněte si mapu a přijeďte vyzkoušet novou trasu. Trasa je vedena většinou po svážných lesních cestách, takže stopa je dostatečně vysněžená a pečlivě upravená.

Cesta světla

Pro všechny, kteří se rádi pohybují po horách, jsme připravili „Cestu světla“. Volně jsme se nechali inspirovat betlémským světlem a za pomocí svíček jsme vyznačili cestu od Hotelu Duo na hřeben u vrcholu Polana. Tam najdete budku s vrcholovou knihou, kde se můžete zapsat a taky dát si po Valašsku něco ostřejšího, jako oslavu za dosažení vrcholu.

Brzy na viděnou na Horní Bečvě!

 

⇓ Sdílejte tyto informace s vašimi přáteli…

Získejte měsíční novinky nebo last minute akce Hotelu Duo jako první!