Gastrovíkend v Beskydech

První prázdninový víkend, pátek 29.6. – neděle 1.7., zahájíme Gastrovíkend v Beskydech! Srdečně vás zveme na zahájení nové grilovací sezóny na terase Hotelu Duo a ochutnávku grilovaných specialit. Součástí večera bude ochutnávka beskydských mini pivovarů.

Termín pobytu

  • pátek 29. června – neděle 1. července
    + možnost prodloužení pobytu

Balíček zahrnuje

  • ubytování v pokojích Lux i Retro
  • polopenze po celou dobu pobytu
  • každodenní vstup do saunového světa a vnitřního bazénu
  • neomezený vstup do fitness centra
  • páteční vstupné na ochutnávku piv z mini pivovarů
    a grilovací večer v ceně 500 Kč / osoba
    (zahrnuje 3 vzorky piv z beskydských mini pivovarů)
  • sobotní vyjížďka na elektrokolech na exkurzi do vybraného minipivovaru v ceně pobytu
  • animační program pro děti i dospělé
  • parkování před hotelem zdarma
  • wifi internet zdarma

Krásný výhled z terasy a gastronomický zážitek zaručujeme! 😉

Cenové podmínky

Apartmán Lux ~ 1670 Kč / osobu / 1 noc
Pokoj Lux ~ 1570 Kč/ osobu / 1 noc

Apartmán Retro ~ 1270 Kč / osobu / 1 noc
Pokoj Retro ~ 1170 Kč/ osobu / 1 noc

Děti do 15 let mají ubytování ZDARMA!

Uvedené ceny jsou za osobu a pobyt. Ceny jsou uvedeny včetně DPH a všech zákonných poplatků. Děti do 3 let mají ubytování zdarma, bez nároku na služby. Pro děti od 3 do 15 let se hradí pouze strava 210 Kč / noc a jednorázový poplatek 100 Kč / noc. Akce “děti zdarma” se vztahuje na 1 dospělou osobu / 1 dítě.

Informace a objednávka akčního balíčku

Poptávka | Rezervace pobytu Informace

 

Grilováním Vás provede šéfkuchař David Wisniowski,
který sestavil menu skvělé chuti s mnoha gastronomickými překvapeními.
Grilování je zábava a my Vám to dokážeme na vlastní oči!

 

Terasa Hotelu Duo – Grill menu

Aperitiv

  • Aperol spritz

Předkrm

  • Paštika z uzeného tofu, jarní cibulka, ředkvička, crostinni

Degustace 4 druhů speciálních mas

  • Vepřová kotleta Duroc (díky křehkosti a vynikající chuti je maso amerického plemene Duroc považováno za jedno z nejkvalitnějších a nejvhodnějších na grilování)
  • Vepřové koleno sous vide (oblíbená česká specialita v moderní úpravě, připravená na našem grilu)
  • Australský Chuck roll (vyzrálé hovězí maso z australského chovu)
  • Flank steak Namibie (vyzrálé šťavnaté hovězí maso z pupku, obvzláště vhodné ke grilování)

K menu vyzkoušejte naše speciálné dipy

  • Smoked honey
  • Pecorino sous
  • Espumu ze smržů
  • Wasabi majonézu
  • Křenový creme fresh

Netradiční přílohy

  • Batáty na grilu
  • Bramborový fondant s ementálem
  • Salát kisir s mátou a římským kmínem

Sladká tečka

  • Lívance s cukrem z mladého jehličí, petrželkový kefír a chutney z rakytníku

 

Dejte vědět o této akci svým přátelům a známým:

teplota -1.9 °C