Ochutnejte podzim!

Podzim nás obdaroval širokým výběrem zajímavých lahůdek – hřiby, husy, zvěřina, ořechy, jablíčka nebo jeřabiny. Navíc je období moravského burčáku, blíží se svatomartinské víno nebo Beaujolais nouveau.  To vše můžete u nás ochutnat nebo přijet na delší dobu a užít si barevný podzim v Beskydech!

Srdečně vás zveme na naše podzimní degustační menu:

Předkrm

  • Tartar z červené řepy pečené v olivovém oleji, s kozím sýrem z farmy Zerlina, dýňový chléb

Polévka

  • Silný bažantí vývar s julliene kořenovou zeleninou, masový knedlík s konfitovanými jatýrky

Hlavní chod

  • Kýta z jelena sika, kaštanové pyré, jeřabiny nakládané v rumu, demi glasse

Dezert

  • Crème brûlée s pošírovanou hruškou v červeném burčáku z Modrého Portugalu

Přijeďte na některý z gastro víkendů, ať už u nás nebo v okolí. 😉

  • 7.10. Karlovský gastrofestival
    • Vrchol valašské gastronomie v sousedním karlovském údolí – od michelinské večeře po farmářský trh. S našimi elektrokoly budete mobilní a vyhnete se všem dopravním komplikacím. Poslední volné pokoje! Pouze 10 km a jste přímo v centru dění…
    • Všichni gastronauti od nás dostanou gastroše na jídlo ze spřáteleného GrillFood grilu v Karlovicích a pivo z mini pivovaru Pod Pralesem
  • 21.10. OktoBeerFest
    • Po velkém úspěchu představení mini pivovarů o prázdninách můžete i na podzim ochutnat vzorky nejlepších piv lokální produkce
    • Preclíky, domácí škvarkový a dýňový chléb, tvarůžky, mnichovská klobása a žebra pečená na černém pivu
  • 28.10. Slavnostní prezidentské menu u příležitosti oslav 100 let státnosti
    Oslavte významné výročí s plnou parádou a gastronomickým zážitkem.
    • Kachní terinka s foie gras a topinkou
    • Kulajda s křepelčím vejcem a restovanými hříbky
    • Telecí roláda s houbovým ragú a špekovým knedlíčkem
    • Staročeský jablkový koláč
  • 4.11. Dýňové menu – kdy jindy, než na Halloween? 🙂
    • Dýňová polévka
    • Italské rizoto s pikantní grilovanou dýní (nebo)
    • Zvěřinové ragú s dýňovými nočky se šalvějí
  • 11.11. Svatomartinské hody
    • degustace svatomartinských vín s husími a kachními specialitami
  • 18.11. Beaujolais Nouveau 2018
    • degustace letošního Beaujolais s Francií inspirovaným menu a chansony

Odpočiňte si před zimou a nechte sebe i své chuťové buňky hýčkat našimi kuchaři. 😉

Pokud chcete uspořádat firemní akci, vyberte si z našeho menu to, co vám nejvíce chutná a my pro vás připravíme nezapomenutelné chvilky. Navíc si můžete dopřát řízenou degustací vín, piv z lokálních minipivovarů, valašských pálenek, karibských rumů nebo „Cohiba párty“ na terase. Pro více informací kontaktujte manažerku obchodu.

 

 

 

teplota 10.9 °C