Denní menu – Česká, valašská a italská kuchyně

Podzimní degustační menu

Ochutnejte to nejlepší z podzimních surovin a přírody.

Předkrm

  • Tartar z červené řepy pečené v olivovém oleji, s kozím sýrem z farmy Zerlina, dýňový chléb

Polévka

  • Silný bažantí vývar s julliene kořenovou zeleninou, masový knedlík s konfitovanými játýrky

Hlavní chod

  • Kýta z jelena sika, kaštanové pyré, nakládané jeřabiny v rumu, demi glasse

Dezert

  • Crème brûlée s pošírovanou hruškou v červeném burčáku, Modrý Portugal

 

Dobrou chuť!

 

Raut | V době podávání obědů a večeří si můžete vybrat z rautu předkrm, polévku, hlavní jídlo, salát a dezert.  ~ Obědový raut 180 Kč | Raut večeře 220 Kč. | Cena ½ porce je ve výši 70 % ceny uvedené u daného hlavního jídla (nevztahuje se na dětská jídla).

Oceněno CzechSpecials | Partner Makro

Jsme hrdým držitelem ocenění Czech Specials
a rádi vám připravíme z čerstvých a kvalitních surovin ta nejlepší česká a valašská jídla.
Čerstvé suroviny dodávají místní pěstitelé, chovatelé, výrobci a také Makro.

Grand Restaurant
Ohodnoťte prosím, jak vám u nás chutnalo!

Rezervace restaurace EnzoRezervace

telefon 571 645 115 | mobil 737 211 117 | enzo@hotel-duo.cz

  • Denně 12 – 20 hodina | Parkování a WiFi internet zdarma
  • Informace o obsažených alergenech v jednotlivých jídlech poskytne obsluha na vyžádání hosta.
  • Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Platba je možná hotově nebo platebními kartami.

 

Přejděte ochutnat s přáteli to nejlepší z české, valašské a italské kuchyně.  Sdílejte:

teplota -1.6 °C