Publikováno

Zvěřinové hody

Vůně podzimu, barevné Beskydy a výborné jídlo – to je skvělá kombinace na krátký výlet s rodinou nebo přáteli. Zastavte se o víkendu 5. až 7. listopadu vychutnat si naše zvěřinového menu. 

Když spojíte výlet za dobrým jídlem ještě s návštěvou wellness, bazénu nebo vycházkou kolem přehrady Horní Bečva či návštěvou vyhlídky na lomem, je recept na perfektní den téměř zaručen. 😉

Podzimní víkendové zvěřinové menu

Předkrm

Zvěřinová paštika s brusinkami, pečivo

Polévka

Zvěřinový vývar s celestýnskými nudlemi

Hlavní chody

Výpečky z divočáka, kedlubnové zelí, bylinkový knedlík
Dušená jelení kýta na václavkách s divokou rýží
Vaječné tagliatelle s liškami a parmezánem
Borůvkový krtinec se strouhaným tvarohem sypaný cukrem, přelitý přepuštěným máslem

Dezerty

Jablečný štrúdl se šlehačkou
Pohár se zmrzlinou
Dezert dle denní nabídky
Borůvková panna cotta

Navíc výběr kvalitních vín z vinařství Tesařík nebo vinařství Libor Veverka, pivo z Pivovárku Ostravice a výběrová káva Piacetto.

Martin Oulehla, šéfkuchař

Martin Oulehla

šéfkuchař

Jsem rád za skvělý tým kuchařů Hotelu Duo. Snažíme se využívat hlavně čerstvé suroviny od místních dodavatelů. Řadu specialit si na Hotelu Duo vyrábíme sami. Vyzkoušejte například naši borůvkovou marmeládu nebo uzené z naší vlastní udírny, zvěřinové klobásky a další pochoutky. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť!

Doporučujeme rezervací místa v restauraci, příp. wellness – volejte 737 211 117

close
Získejte měsíční novinky nebo last minute akce Hotelu Duo jako první!