
Vůně podzimu, barevné Beskydy a výborné jídlo – to je skvělá kombinace na krátký výlet s rodinou nebo přáteli. Zastavte se o víkendu 5. až 7. listopadu vychutnat si naše zvěřinového menu.
Když spojíte výlet za dobrým jídlem ještě s návštěvou wellness, bazénu nebo vycházkou kolem přehrady Horní Bečva či návštěvou vyhlídky na lomem, je recept na perfektní den téměř zaručen. 😉
Podzimní víkendové zvěřinové menu
Navíc výběr kvalitních vín z vinařství Tesařík nebo vinařství Libor Veverka, pivo z Pivovárku Ostravice a výběrová káva Piacetto.

Martin Oulehla
šéfkuchař
Jsem rád za skvělý tým kuchařů Hotelu Duo. Snažíme se využívat hlavně čerstvé suroviny od místních dodavatelů. Řadu specialit si na Hotelu Duo vyrábíme sami. Vyzkoušejte například naši borůvkovou marmeládu nebo uzené z naší vlastní udírny, zvěřinové klobásky a další pochoutky. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť!
Doporučujeme rezervací místa v restauraci, příp. wellness – volejte 737 211 117