Gastrofestival ~ znamenité večeře celý týden

Vážení a milí hosté,

v období 1. – 7. března a 11. – 17. března, jsme pro vás připravili oblíbený Gastrofestival Hotelu Duo + all-inclusive na vybrané nealko nápoje, 10° piva a vybraná vína.

To nejlepší z valašské a italské kuchyně

Pro naši valašskou kuchyni je charakteristická kombinace tradičních surovin a moderních kuchařských postupů, kdy se snažíme zprostředkovat maximální chuťový zážitek.Italian Pasta

Mnozí z vás již dříve na Hotelu Duo vyzkoušeli oblíbená italská jídla, která mohou být i v zimním období zajímavým zpestřením.

Jak Gastrofestival funguje?

Je to prosté! Každý den pro vás připravujeme výběr těch nejlepších jídel. Vyberte si své jídlo a případně víno dne. Seznam najdete níže.

Všechna jídla pro vás připravuje s láskou  tým kuchařů Hotelu Duo.

Používáme hlavně čerstvé suroviny od místních dodavatelů. Řadu specialit Hotelu Duo si vyrábíme sami. Vyzkoušejte například borůvkovou zmrzlinu, pampeliškový med, borůvkovou, jahodovou a dýňovou marmeládu, kopřivové pesto nebo výrobky z naší vlastní udírny.

Přejeme vám dobrou chuť a příjemný pobyt!
Tým Hotelu Duo

Gastrofestival ~ výběr hlavních chodů k večeři

Den

1. Prkénko

2. Enzo

3. Vaše oblíbené

4. Dětská jídla

Pondělí

Pečené marinované žebírka, křen, chleba

Risotto con pomodori secci
Italské krémové rizoto se sušenými rajčaty

(B) Zeleninový mix salát s trhaným kachním masem a malinovým dresingem

Šišky s mákem, cukrem a máslem

Úterý

Živáňská pečeně, rozmarýnové brambory

Pasta con pesto, Pecorino

Těstoviny s čerstvým bazalkovým pestem sypané ovčím sýrem Pecorino

Koprová omáčka, hovězí maso, vařený brambor, vejce

Pečené kuře s dušenou rýží

Středa

Vepřový řízek, bramborový salát

Risotto con salsiccia piccante nduja

Rizoto s pikantní klobásou n’duja

B) Zeleninový mix salát s grilovaným hermelínem a francouzským dresingem

Palačinky s domácí marmeládou
a šlehačkou

Čtvrtek

Halušky s brynzou

Pasta con salmone affumicato, Parmigiano

Těstoviny s uzeným lososem, smetanou

a parmezánem

Vepřové výpečky, kysané zelí, bramborový knedlík

Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše

Pátek

Uzená krkovice, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou

Pasta con crema ai funghi, Grana Padano

Těstoviny s hříbky, smetanou a sýrem grana padano

Svíčková na smetaně, variace knedlíků

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Sobota

Kuřecí paličky, salát coleslaw

(B) Risotto alla zucca grigliata, Parmigiano
Italské rizoto s pikantní grilovanou dýní

a parmezánem

Konfitované kachní stehno, kysané zelí, variace knedlíků

Smažené rybí filé v sezamové krustě, bramborová kaše

Neděle

Tatarák, topinky

Spaghetti aglio olio peperoncino á la Enzo, Pecorino

Špagety s česnekem, chilli papričkami, piniovými oříšky, s ovčím sýrem Pecorino

(B) Caesar salát s grilovaným kuřecím prsem

Kynuté borůvkové knedlíky s máslem a cukrem

  • Jídla označená (B) jsou vhodná pro bezlepkovou dietu. Na vyžádání připravíme bezlepkové těstoviny nebo řízky obalené v bezlepkové strouhance. K dispozici je i bezlepkové pivo a pečivo!
  • Při objednání lahve 0,7 l doporučeného vína vám nabídneme džbánek vody zdarma.

Mňam. Zajímavé, dávám vědět i přátelům:

teplota 5.6 °C