Na Valašsku, na horách, po sportování, hezké túře nebo jen tak na výletě, chutná vše mnohem lépe než ve městě. Vůně jsou pronikavější a chutě intenzivnější…

Pro naši valašskou kuchyni je charakteristická kombinace tradičních surovin a moderních kuchařských postupů, kdy se snažíme zprostředkovat maximální chuťový zážitek. Charakteristické pro Valašsko je používání brynzy a ovčích sýrů, pohanky, jehněčího masa, uzeného, brambor, řepy a kysaného zelí, ale také borůvek, švestek nebo ořechů. Z kuchařských technik používáme také uzení, pomalé pečení v peci nebo zapékání na ohni.
Nechejte stres v práci a přijeďte si vychutnat tradiční valašské speciality. V novém konceptu restaurace „Na prkénku“ vyzkoušejte třeba tato skvělá jídla:
- Jelení roláda se šípkovou omáčkou a bramborovými nočky
- Kachnička se zelím a variací knedlíků
- Pohankové rizoto s hříbky
- nebo naší specialitu – Metrové prkénko plné dobrot (z udírny, sýrové nebo výběrové)
A samozřejmě si vychutnejte výborné poctivé polévky, skvělé dezerty, kávu Piacetto, piva z místních pivovárků nebo dobré nealko.
Proč se restaurace Hotelu Duo jmenuje „Na prkénku“?
Nemůžeme vám prozradit všechno 😉 – proto přijeďte a vyzkoušejte chutě Valašska!
Dobrou chuť!
♥ Přejďte ochutnat s přáteli to nejlepší z české a valašské kuchyně.
Rezervujte si stůl
telefon 571 645 115 | mobil 737 211 117 | naprkenku@hotel-duo.cz
- Denně 12. – 20. hodina | Parkování a WiFi internet zdarma

