Pravidla nakládání s osobními údaji

Kdo jsme

Tato pravidla nakládání s osobními údaji přijala společnost Hotel Duo a.s., 28. října 2663/150, 70200 Ostrava | IČO: 26873583 | DIČ: CZ26873583 | zapsána u rejstříkového soudu v Ostravě, oddíl B, vložka 2956 (dále jen “Hotel Duo”). Naše webová adresa je www.hotel-duo.cz

Tato pravidla upravují zásady zpracování osobních údajů všech uživatelů (dále jen “Uživatel”) webových stránek.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

E-mail newsletter (Novinky e-mailem)

Pokud jste se přihlásili k odběru našeho newsletteru budeme vám posílat pouze kategorie emailů, které jste zaregistrovali k přijímání, nebo které se týkají služeb, které jsme vám poskytli.

Chceme-li vám posílat e-maily, použijeme jméno a e-mailovou adresu, kterou nám poskytnete. Náš web také zaznamenává adresu IP, kterou jste použili při přihlášení k službě, abyste zabránili zneužití systému.

Tyto webové stránky využívají pro zaslání e-mailových sdělení služby třetích stran – AWS SES, AvailPro, Previo, Active 24.  Využíváme možnost sledovat otevírání a kliknutí na e-maily. Tyto informace používáme ke zlepšení obsahu našich informačních bulletinů. Veškeré jiné identifikovatelné informace nejsou jinak sledovány mimo tuto webovou stránku, kromě e-mailové adresy.

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: automattic.com/privacy. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Kontaktní formuláře

Neuchováváme žádné informace z kontaktních formulářů. Údaje slouží pouze pro vyřízení dotazu nebo požadavku formou e-mailové odpovědi.

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

S kým sdílíme vaše údaje

V prvé řadě jsou osobní údaje zpracovávány ze strany Hotel Duo a dále jeho Partnery při vyřizování poptávek. Veškeré osoby vHotel Duo, které s osobními údaji pracují, jsou vázány mlčenlivostí.
Hotel Duo dále využívá pro zpracování osobních údajů vlastní zpracovatele. Tyto subjekty mohou osobní údaje zpracovávat pouze pro účely a způsobem, který určuje Hotel Duo a nemohou je bez dalšího rozšiřovat. Zpracovatelům jsou předávány pouze ty údaje, které nezbytně potřebují k poskytování svých služeb. Hotel Duo jako zpracovatele využívá:

  • Availpro SAS – rezervační systém
  • Agnis s.r.o. – hotelový systém
  • Booking.com B.V. – hotelový portál
  • PREVIO s.r.o. – hotelový portál
  • Google LLC – nástroje pro webovou analytiku a on-line marketing
  • Facebook Ireland Ltd. – nástroje pro on-line marketing
  • Seznam.cz, a.s. – nástroje pro on-line marketing

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Údaje získané pro potřeby vyřízení rezervace, ubytování klienta, případně pro poskytnutí jiných služeb jsou uchovávány maximálně po dobu 10 let, z důvodu vystavených daňových dokladů.

Obchodní sdělení jsou zasílána ve všech případech pouze do chvíle, kdy odvoláte příslušný souhlas, nebo do doby odhlášení jejich odběru.

Údaje získané pro marketingové účely jsou zpracovávány po celou dobu trvání Vašeho souhlasu, tj. i po dobu, kdy ukládání cookies povolíte v rámci nastavení cookies na webu nebo ve svém prohlížeči. Zpracování může trvat i po odvolání souhlasu, a to nejdéle do doby exspirace příslušného druhu cookies.

Jaké máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kde posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Jak chráníme vaše osobní údaje

Hotel Duo dbá o bezpečnost Vašich údajů. Nakládání s osobními údaji probíhá plně v souladu s platnými právními předpisy, včetně obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Hotel Duo klade při zpracování osobních údajů velký důraz na technické i organizační zabezpečení zpracovávaných údajů.
Veškeré osobní údaje v elektronické formě jsou uloženy v databázích a systémech, k nimž mají přístup pouze osoby, které potřebují s osobními údaji bezprostředně nakládat pro účely uvedené v těchto pravidlech, a to pouze v nezbytném rozsahu. Zabezpečení osobních údajů je ze strany Hotel Duo pravidelně testováno a ochrana neustále vylepšována.

Právo podat stížnost u dozorového úřadu

Subjekt údajů má právo podat stížnost u dozorového úřadu, jímž je Úřad pro ochranu osobních údajů, www.uoou.cz.

Od kterých třetích stran získáváme osobní údaje?

Nezískáváme žádné osobní údaje od třetích stran.

Jaké automatizované rozhodnutí provádíme a/nebo profilujeme uživatelská data

Není prováděno.

Informační povinnost regulovaného průmyslu

Hotel Duo a.s. nemá žádné další povinnosti nad rámec Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecné nařízení
o ochraně osobních údajů (GDPR) ani jiných zákonů.

Kontakt

S jakýmikoli připomínkami ohledně zpracování osobních údajů, nebo v případě uplatnění svých práv se můžete obracet na Hotel Duo emailem na adresu privacy@hotel-duo.cz, nebo na telefonním čísle +420 571 645 115.

Účinnost

Tato pravidla jsou účinná od 25. 5. 2018.

teplota 13.3 °C