Publikováno

Houbová sezóna v Beskydech

Přijeďte ochutnat Valašsko. Náš tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Ondry Zelenáka pro vás aktualizoval letní menu.

Připravili jsme pro vás houbové speciality, které vás zahřejí i potěší:

  • 300g SMETANOVÉ ITALSKÉ RISOTTO S HŘÍBKY A PARMEZÁNEM – 220 KČ
  • 300g TAGLIATELLE S HŘÍBKY, SYPANÉ PARMEZÁNEM – 220 KČ
  • HŘÍBKOVÁ OMÁČKA – 40 KČ, jako lahodný doplněk k čemukoli z našeho menu

Ondra používá v kuchyni kombinaci tradičních a moderních kuchařských postupů, aby vám mohl zprostředkovat maximální chuťový zážitek.

Rezervace | Informace? Kontaktujte prosím recepci, která vám poradí a zodpoví vaše dotazy.
recepce@hotel-duo.cz | telefon +420 737 211 117

Získejte měsíční novinky nebo last minute akce Hotelu Duo jako první!