
Zastavte se vyzkoušet některou z našich podzimních zvěřinových specialit – paštika z kachních jater ve slaninovém kabátku, pomalu pečená špikovaná kýta z divočáka se šípkovou omáčkou, bramborové taštičky plněné uzeným kachním masem a další pochoutky.
„Gastronomické hody na Horní Bečvě v Beskydech“.
- Lahodná paštika z kachních jater ve slaninovém kabátku s karamelizovanými jablíčky
- Domácí zvěřinová klobáska s pikantní omáčkou z dýně, jablečným křenem
- Pomalu pečená špikovaná kýta z divočáka se šípkovou omáčkou a bramborovými plackami opečenými na sádle
- Bramborové taštičky plněné uzeným kachním masem
- Zvěřinový guláš s opečenými bramborovými šiškami na másle
- Snadná cesta na Hotel Duo
– mapka, adresa, GPS 🙂
Všechna jídla pro vás připravuje tým kuchařů Hotelu Duo, který používá hlavně čerstvé suroviny od místních dodavatelů. Řadu specialit Hotelu Duo si vyrábíme sami. Vyzkoušejte například bezovou šťávu, bezovou a borůvkovou zmrzlinu, pampeliškový med, borůvkovou, jahodovou a dýňovou marmeládu, šalvějové a kopřivové pesto nebo uzené z naší vlastní udírny, zvěřinové klobásy a uzené pstruhy.
Tento podzim jsme poprosili o spolupráci na vyladění sezónního menu Vladimíra Šmejkala, slavného kuchaře s mimořádným talentem a dlouholetou praxí.
Vladimír působil jako šéfkuchař restaurace Flambée, Hotelu Diplomat, Vily Elis i v řadě špičkových podniků v zahraničí, kde všude měli hosté šanci poznat jeho rukopis spočívající v používání sezónních a lokálních surovin v kombinaci s nejmodernějšími postupy z celého světa, ale i tradičními místními recepty.
Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť!
tým Hotelu Duo