Zvěřinové hody

Vůně podzimu, barevné Beskydy a výborné jídlo – to je skvělá kombinace na krátký výlet s rodinou nebo přáteli. Zastavte se o víkendu 5. až 7. listopadu vychutnat si naše zvěřinového menu. 

Když spojíte výlet za dobrým jídlem ještě s návštěvou wellness, bazénu nebo vycházkou kolem přehrady Horní Bečva či návštěvou vyhlídky na lomem, je recept na perfektní den téměř zaručen. 😉

Termín pobytu

pátek 5. listopadu – neděle 7. listopadu 

Co pobyt zahrnuje?

  • 2 noci, ubytování v pokojích Lux | Retro
  • polopenzi po celou dobu pobytu
  • sobotní zvěřinové menu
  • 1× 30 min přístrojovou proceduru
  • bezplatný vstup do vnitřního bazénu
  • bezplatný vstup do saunového světa
  • neomezený vstup do fitness centra
  • bezplatné zapůjčení holí pro nordic walking
  • zdarma parkování před hotelem
  • zdarma WiFi internet
Cenové podmínky2 noci / dospělá osoba
Apartmán Lux4 660 Kč
Pokoj Lux4 410 Kč
Apartmán Retro3 910 Kč
Pokoj Retro3 660 Kč

Ceny jsou uvedeny vč. DPH za 2 osoby / noc. Cena nezahrnuje rekreační poplatek obci Horní Bečva ve výši 20 Kč / dospělá osoba / noc.

Děti do 15 let mají ubytování zdarma!

U dětí a mládeže cena nezahrnuje wellness procedury. Na 1 dospělou osobu je možné ubytovat zdarma 1 dítě. Děti od 3 let do dovršení 15 let si hradí pouze stravu – polopenze 290 Kč / noc, plná penze 440 Kč / noc.
Jednorázový poplatek za dítě činí 300 Kč za každou noc. Dítě do dovršení 3 let zdarma (bez nároku na lůžko a stravu). Wellness procedury se nevztahují na děti.

Informace a objednávka akčního balíčku

Kontaktujte naši milou recepci, kde vám poradí a odpoví na všechny vaše dotazy.
recepce@hotel-duo.cz | telefon +420 737 211 117

Podzimní víkendové zvěřinové menu

Předkrm

Zvěřinová paštika s brusinkami, pečivo

Polévka

Zvěřinový vývar s celestýnskými nudlemi

Hlavní chody

Výpečky z divočáka, kedlubnové zelí, bylinkový knedlík
Dušená jelení kýta na václavkách s divokou rýží
Vaječné tagliatelle s liškami a parmezánem
Borůvkový krtinec se strouhaným tvarohem sypaný cukrem, přelitý přepuštěným máslem

Dezerty

Jablečný štrúdl se šlehačkou
Pohár se zmrzlinou
Dezert dle denní nabídky
Borůvková panna cotta

Navíc výběr kvalitních vín z vinařství Tesařík nebo vinařství Libor Veverka, pivo z Pivovárku Ostravice a výběrová káva Piacetto.

Martin Oulehla, šéfkuchař

Martin Oulehla

šéfkuchař

Jsem rád za skvělý tým kuchařů Hotelu Duo. Snažíme se využívat hlavně čerstvé suroviny od místních dodavatelů. Řadu specialit si na Hotelu Duo vyrábíme sami. Vyzkoušejte například naši borůvkovou marmeládu nebo uzené z naší vlastní udírny, zvěřinové klobásky a další pochoutky. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť!


Restaurace Hotelu Duo se pyšní oceněním Czech Specials a Czech Specials region!

close
Získejte měsíční novinky nebo last minute akce Hotelu Duo jako první!