pátek 31. října – neděle 2. listopadu 2025
Podzim v Beskydech má své kouzlo – klid, dobré jídlo a chvíle, které si můžete konečně užít bez spěchu. Přijeďte si dopřát víkend plný gurmánských zážitků, relaxu a valašské pohody.
Anička s Martinem si pro vás připravili zvěřinové menu, kde se propojuje tradice s moderní gastronomií. Ochutnáte jelení roastbeef s lanýžovou majonézou, jelení kýtu na šípkové omáčce s rakytníkem, zvěřinové ragú s lanýžovou bramborovou kaší nebo trhané jelení maso s koprovou omáčkou a dýňovými noky. A sladkou tečku obstará jablečný závin s borůvkovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou.
Wellness bude po celý víkend otevřený déle – saunový svět od 11:00 do 21:00 a vnitřní vyhřívaný bazén od 8:00 do 21:00. V termínu toho pobytu máme také zvýhodněnou cenu soukromé kabiny Rassul.
Zvěřinové hody u nás nejsou jen o jídle, jsou o atmosféře, pohodě a zážitku, který vás přenese daleko od každodenního shonu.

Co pobyt zahrnuje?
| Cenové podmínky | 2 noci / dospělá osoba |
|---|---|
| Apartmán Lux | 5 700 Kč |
| Pokoj Lux | 5 290 Kč |
| Apartmán Retro | 4 550 Kč |
| Pokoj Retro | 4 150 Kč |
| Děti do 15 let | 1 750 Kč |
Ceny jsou za dospělou osobu/pobyt a zahrnují DPH. Děti do 3 let mají ubytování zdarma, bez nároku na služby. Wellness procedury v rámci balíčku se nevztahují na děti. Cena nezahrnuje rekreační poplatek obci Horní Bečva ve výši 25 Kč / dospělá osoba / noc.
Informace a objednávka akčního balíčku
Kontaktujte naši milou recepci, kde vám poradí a odpoví na všechny vaše dotazy.
recepce@hotel-duo.cz | telefon +420 737 211 117
Podzimní víkendové zvěřinové menu
Předkrm
- Jelení roastbeef, opečený toast, lanýžová majonéza, frisée salát s borůvkovou zálivkou
- Tvarůžkový tatarák, opečený toast,cornichons, ředkvička, jalapeňos
Polévka
- Krém z pečeného česneku, bylinkové krutóny, jelení konfit, pažitka
- Hovězí vývar s nudlemi, masem a zeleninou
Hlavní jídla
- Jelení kýta na šípkové omáčce, špekový knedlík, rakytník
- Jelení guláš s jalovcem, houbový knedlík, marinovaná cibule
- Jelení trhané maso, koprová omáčka, dýňové noky, nakládané hrušky
- Zvěřinové ragú na červeném víně,kořenová zelenina, lanýžová bramborová kaše, slaninový chips
- Steak z mladého jelena, pečené grenaille s bylinkama, mayo z pečeného česneku, jelení Demi glace, mikrobylinky
- Vepřová panenka, hříbková omáčka, halušky
- Kuřecí steak, grenaille, gorgonzolová omáčka
- Dýňové noky, gorgonzolová omáčka, karamelizované ořechy, marinovaná hruška
Dezert
- Jablečný závin, borůvková omáčka, vanilková zmrzlina, šlehačka