Publikováno

Ochutnejte podzim!

Podzim v Beskydech má neopakovatelné kouzlo – vůně lesa, ticho hor a poctivá kuchyně, která zahřeje.
restauraci Na Prkénku si u nás vychutnáte chuť poctivého jídla, které voní domovem a valašskou tradicí, ale nechybí mu ani moderní nápad a lehkost.
Naši kuchaři připravují pokrmy z kvalitních surovin a s důrazem na chuť, poctivost a regionální původ.

Připravili jsme si pro vás jedinečné gastronomické zážitky, které si můžete vychutnat s vašimi blízkými nebo v rámci firemní akce.


Svatomartinské hody – pátek 7. – neděle 9. listopadu

Listopad u nás voní po husí pečínce a mladém víně.
Víkend Svatomartinských hodů bude patřit tradičním pokrmům i originálním kombinacím chutí, které spojují klasiku s moderní kuchyní.

Předkrm:
Kachní kroketa, pyré z červené řepy, kozí sýr, sezamová tyčinka, marinovaná hruška

Polévka:
Svatomartinské phočko – vývar z husy, zelenina julienne, rýžové nudle, hráškové výhonky, kachnohusí knedlíček, pažitka

Hlavní jídla:

  • Husí roláda plněná valašskou nádivkou, dýňové pyré, špekový knedlík, kaštany v karamelu, kachní škvarky
  • Konfitované kachní stehno, červené zelí s brusinkami, bramborový knedlík se smaženou cibulkou, silná kachní šťáva
  • Kachní prso (medium), lanýžová bramborová kaše, máslový hrášek, konfitované cherry rajče, mandlová kroketa, parmazánový chips

Tento víkend doplní naši stálou nabídku speciální svatomartinské chody – a v kombinaci s pohodovou atmosférou Beskyd a relaxem ve wellness se postará o nezapomenutelný gurmánský zážitek.


Zvěřinové hody – pátek 31. října – neděle 2. listopadu

Závěr podzimu bude patřit poctivým chutím lesa.
V rámci Zvěřinových hodů jsme pro vás připravili bohaté menu z jeleního masa, zvěřinových ragú i sezónních příloh.

Předkrmy:

  • Jelení roastbeef, opečený toast, lanýžová majonéza, frisée salát s borůvkovou zálivkou
  • Tvarůžkový tatarák, opečený toast, cornichons, ředkvička, jalapeňos

Polévky:

  • Krém z pečeného česneku, bylinkové krutóny, jelení konfit, pažitka
  • Hovězí vývar s nudlemi, masem a zeleninou

Hlavní jídla:

  • Jelení kýta na šípkové omáčce, špekový knedlík, rakytník
  • Jelení guláš s jalovcem, houbový knedlík, marinovaná cibule
  • Jelení trhané maso, koprová omáčka, dýňové noky, nakládané hrušky
  • Zvěřinové ragú na červeném víně, lanýžová bramborová kaše, slaninový chips
  • Steak z mladého jelena, pečené grenaille, mayo z pečeného česneku, demi-glace
  • Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou a haluškami
  • Kuřecí steak s grenaille a gorgonzolovou omáčkou
  • Dýňové noky s gorgonzolovou omáčkou, karamelizovanými ořechy a marinovanou hruškou

Dezert:
Jablečný závin s borůvkovou omáčkou, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou


Podzim, který má chuť

Navíc jsme pro tento víkend prodloužili otevírací dobu wellness – od 11:00 do 21:00 – a součástí pobytu je i rašelinový zábal zad a inhalace pro volné dýchání.

Ať už přijdete posedět, ochutnat sezonní menu nebo si dopřát víkendový pobyt,
podzimní gastronomie v Hotelu Duo je o poctivém jídle, dobrém víně a čase, který patří jen vám. Protože chuť Beskyd chutná nejlépe, když ji prožijete všemi smysly.

Rezervace | Informace? Kontaktujte prosím recepci, která vám poradí a zodpoví vaše dotazy.
recepce@hotel-duo.cz | telefon +420 737 211 117

 

 

 

Získejte měsíční novinky nebo last minute akce Hotelu Duo jako první!