Podzim v Beskydech má neopakovatelné kouzlo – vůně lesa, ticho hor a poctivá kuchyně, která zahřeje.
V restauraci Na Prkénku si u nás vychutnáte chuť poctivého jídla, které voní domovem a valašskou tradicí, ale nechybí mu ani moderní nápad a lehkost.
Naši kuchaři připravují pokrmy z kvalitních surovin a s důrazem na chuť, poctivost a regionální původ.
Připravili jsme si pro vás jedinečné gastronomické zážitky, které si můžete vychutnat s vašimi blízkými nebo v rámci firemní akce.
Svatomartinské hody – pátek 7. – neděle 9. listopadu
Listopad u nás voní po husí pečínce a mladém víně.
Víkend Svatomartinských hodů bude patřit tradičním pokrmům i originálním kombinacím chutí, které spojují klasiku s moderní kuchyní.
Předkrm:
Kachní kroketa, pyré z červené řepy, kozí sýr, sezamová tyčinka, marinovaná hruška
Polévka:
Svatomartinské phočko – vývar z husy, zelenina julienne, rýžové nudle, hráškové výhonky, kachnohusí knedlíček, pažitka
Hlavní jídla:
- Husí roláda plněná valašskou nádivkou, dýňové pyré, špekový knedlík, kaštany v karamelu, kachní škvarky
- Konfitované kachní stehno, červené zelí s brusinkami, bramborový knedlík se smaženou cibulkou, silná kachní šťáva
- Kachní prso (medium), lanýžová bramborová kaše, máslový hrášek, konfitované cherry rajče, mandlová kroketa, parmazánový chips
Tento víkend doplní naši stálou nabídku speciální svatomartinské chody – a v kombinaci s pohodovou atmosférou Beskyd a relaxem ve wellness se postará o nezapomenutelný gurmánský zážitek.
Zvěřinové hody – pátek 31. října – neděle 2. listopadu
Závěr podzimu bude patřit poctivým chutím lesa.
V rámci Zvěřinových hodů jsme pro vás připravili bohaté menu z jeleního masa, zvěřinových ragú i sezónních příloh.
Předkrmy:
- Jelení roastbeef, opečený toast, lanýžová majonéza, frisée salát s borůvkovou zálivkou
- Tvarůžkový tatarák, opečený toast, cornichons, ředkvička, jalapeňos
Polévky:
- Krém z pečeného česneku, bylinkové krutóny, jelení konfit, pažitka
- Hovězí vývar s nudlemi, masem a zeleninou
Hlavní jídla:
- Jelení kýta na šípkové omáčce, špekový knedlík, rakytník
- Jelení guláš s jalovcem, houbový knedlík, marinovaná cibule
- Jelení trhané maso, koprová omáčka, dýňové noky, nakládané hrušky
- Zvěřinové ragú na červeném víně, lanýžová bramborová kaše, slaninový chips
- Steak z mladého jelena, pečené grenaille, mayo z pečeného česneku, demi-glace
- Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou a haluškami
- Kuřecí steak s grenaille a gorgonzolovou omáčkou
- Dýňové noky s gorgonzolovou omáčkou, karamelizovanými ořechy a marinovanou hruškou
Dezert:
Jablečný závin s borůvkovou omáčkou, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
Podzim, který má chuť
Navíc jsme pro tento víkend prodloužili otevírací dobu wellness – od 11:00 do 21:00 – a součástí pobytu je i rašelinový zábal zad a inhalace pro volné dýchání.
Ať už přijdete posedět, ochutnat sezonní menu nebo si dopřát víkendový pobyt,
podzimní gastronomie v Hotelu Duo je o poctivém jídle, dobrém víně a čase, který patří jen vám. Protože chuť Beskyd chutná nejlépe, když ji prožijete všemi smysly.
Rezervace | Informace? Kontaktujte prosím recepci, která vám poradí a zodpoví vaše dotazy.
recepce@hotel-duo.cz | telefon +420 737 211 117











