Publikováno

Nové zimní degustační menu a speciality z udírny

Připravili jsme pro vás nové, výborné, degustační menu! Přijeďte a ochutnejte to nejlepší, co naši kuchaři umí! A pro labužníky připravili speciality z domácí udírny.

Degustační menu „Zima 2012/2013“

  • Aperitiv ~ Hruškovice s hruštičkou
  • Předkrm ~ Domácí uzené speciality s křenovou zmrzlinou a jablkem
  • Polévka ~ Cibulačka s bagetou gratinovanou sýrem
  • Hlavní chod ~ Vepřový bůček dušený na černém pivu a glazovaný pampeliškovým medem s bramborovými placičkami,
    neboGrilované kuřecí prso špikované domácí uzenou slaninou s dýňovými kroketkami a jablíčkovým kompotem se skořicí
  • Dezert ~ Lívanečky s borůvkovým dipem a tvarohovým krémem
  • Sommelier k hlavnímu chodu doporučuje ~ červené 0,1l Frankovku, Chateau Valtice nebo růžové 0,1l Merlot, Chateau Valtice

Speciality z domácí udírny

  • uzená krkovička
  • zvěřinová klobáska
  • uzený pstruh
  • uzená kýta z divočáka

 Jídelní a nápojový lístek   Mapa a kontakt

Navíc, restaurace Hotelu Duo opět získala ocenění Czech Specials a Czech Specials region!

 

Přijeďte ochutnat to nejlepší, dejte vědět o této akci přátelům a známým:

Získejte měsíční novinky nebo last minute akce Hotelu Duo jako první!