Publikováno

Zvěřinové hody

Vůně podzimu, barevné Beskydy a výborné jídlo – to je skvělá kombinace na krátký výlet s rodinou nebo přáteli. Zastavte se v týdnu od 14. listopadu a vychutnejte si naše zvěřinového obědové menu. 

Když spojíte výlet za dobrým jídlem ještě s návštěvou wellness, bazénu nebo vycházkou kolem přehrady Horní Bečva či návštěvou vyhlídky na lomem, je recept na perfektní den téměř zaručen. 😉

Podzimní víkendové zvěřinové menu

Předkrm

Zvěřinová terinka s brusinkami, rozpečený chleba

Polévka

Zvěřinový vývar s masem a celestýnskými nudlemi

Hlavní chody

Bažant pečený s jablky s dušenou rýží
Pikantní zvěřinový guláš s hořkou čokoládou Lindt, karlovarský knedlík
Jelen na smetaně, variace knedlíků
Kebab z muflona, dýňové pyré
Bramborové šišky s mákem

Dezerty

Panna cotta s lesním ovocem
Dezert dle denní nabídky

Navíc výběr kvalitních vín z vinařství Tesařík nebo vinařství Libor Veverka, pivo z Pivovárku Ostravice a výběrová káva Piacetto.

Doporučujeme rezervací místa v restauraci, příp. wellness – volejte 737 211 117

Získejte měsíční novinky nebo last minute akce Hotelu Duo jako první!